Domov

Privat Zobozdravniki Celje

Naslov:
Aškerčeva ulica 14 (Celeia Park), 3000 Celje, Slovenia
Telefon:
+386 41 646 363
Email:
info@primadent.si
Odpiralni čas:
PON: 10:00 - 17:00
TOR: 08:00 - 16:00
SRE: 10:00 - 15:00
ČET: 08:00 - 15:00
PET: 08:00 - 13:00

Zobozdravstvena klinika Primadent se v Celju nahaja vprostorih Klinike za estetsko zobozdravstvo in estetsko kirurgijo Medical Fabjan. Vodja zobozdravstvene dejavnosti je Tina Fabjan dr. dent. med.

Sodobno opremljena klinika z zobnim rentgenom ponuja klasične in estetske zobozdravstvene storitve kot so odprava kariesa, zobozdravljenje, implantologija, posegi z laserjem, nevidni zobni aparat, beljenje zob. Ker ima naša klinika svoj zobni rentgen na termin ni potrebno prinesti ortopana oz. RTG posnetka zob, saj le-tega lahko po priporočilu zobozdravnika opravite med posvetom na naši kliniki.

Cilj nam je zadovoljstvo pacienta in kvalitetno opravljena storitev. Z veseljem poskrbimo za vaše zdravje in lep nasmeh. Vabljeni, da se naročite na posvet preko spodnjega obrazca.

Privat zobozdravniki, ki delujejo na izbrani lokaciji

- Tina Fabjan, dr. dent. med.

- Sanja Aksić, dr. dent. med.

Pogosta vprašanja

1. Padla mi je plomba, kako hitro me lahko sprejmete?
V primeru izpadle plombe ali zloma zoba, prosimo da nas pokličete in glede na prisotnost bolečine se bomo dogovorili za termin. V kliniki opravljamo tudi rtg slikanje zob (ortopan), zato bomo zob najprej poslikali, da vidimo kaj se z zobom dogaja in določili globino zloma. V kolikor bo zadostovalo, bomo zob plombirali in namestili novo plombo. Ko manjka pol ali večji del zoba, zobozdravnik presodi ali bi bil morebiti bolj primeren inlay oz. zobna krona.
2. Lahko pri vas namestim nevidni zobni aparat Invisalign?
Tako je. V naši kliniki uporabljamo popularen sistem nevidnih opornic znamke Invisalign. Celoten postopek je povsem neboleč in enostaven.
3. Kako poteka postopek zdravljenja z Invisalignom?
Invisalign predstavlja eno od najnaprednejših in najsodobnejših tehnik v ortodonciji. Sistem opornic je izdelan iz plastične mase, ki je s prostim očesom tako rekoč neopazna. Vaše zobe bomo najprej natančno poskenirali z intraoralnim skenerjem in nato 3-D slike poslali v obdelavo v referenčni laboratorij ter naredili načrt zdravljenja. Alignerji (opornice) so izdelani po meri posameznika. Ko so pripravljeni, vam prvega namestimo v kliniki. Nadaljni niz alignerjev pa boste menjali v povprečju enkrat na dva tedna. Na kliniki se bomo dogovorili tudi za vse nadaljne obiske, da bomo spremljali naperdovanje zdravljenja. V splošnem zdravljenje traja 1 leto.
4. Kakšna je čakalna doba za zobni mostiček?
Protetičnim delom dajemo prednost. Poskrbimo, da vas ne pustimo brez manjkajočega zoba in v vmesnem obdobju dobite začasni mostiček oziroma zob. Celoten postopek traja par dni. Podaljša se v primerih, ko pri slikanju naletimo na zadeve, ki jih je potrebno pozdraviti pred namestitvijo mostička.
želiM NEOBVEZUJOČ PREGLED
Naročanje