Domov

Privat Zobozdravniki Ljubljana

Naslov:
LJUBLJANA, Ulica bratov Učakar 64, 1000 Ljubljana
Telefon:
+386 41 646 363
Email:
info@primadent.si
Odpiralni čas:
PON in TOR: 13:00 - 19:00
SRE do PET: 07:00 - 13:00

V Ljubljani se nahajamo v Kosezah in delujemo v okviru Zobozdravstva Lukanović - Lumed. V zobozdravstvu Lumed se zavedamo, da sodobno zobozdravstvo zahteva holističen pristop, dobro komunikacijo med pacientom in zdravnikom ter temeljit načrt zdravljenja. Poskrbimo za vaše zdravje in lep nasmeh. Vodilo pri našem delu je minimalna invazivna terapija – poskušamo ohraniti čim več naravnega dela zobovja.

Pri naših storitvah uporabljamo najsodobnejše materiale in vam nudimo kakovostne storitve ter vam pomagamo do zdravih zob. Nudimo vam usluge s področja splošnega in estetskega zobozdravstva, kot tudi protetično oskrbo. Opravljamo vse zobozdravstvene storitve: zalivke, izdrtje zoba, čiščenje zobnega kamna, popravilo in korekcija protez,vsa ostala protetična dela (zobne krone, mostički), implantologija, sanacija poškodb zob, estetsko zobozdravstvo (zobne luske, beljenje zob, nevidni zobni aparat).

Nudimo tudi specialistično ortodontsko zdravljenje vseh zobnih anomalij. Naš izkušen ortodont vam bo s strokovnim znanjem znal primerno svetovati katera oblika zdravljenja je najbolj primerna. Uporabljamo vse sodobne metode in pristope, ki jih prilagodimo potrebam vsakega pacienta. Vaše ustno zdravje in estetika so naša prednostna skrb.

Pri nas opravljamo tudi ortopan (RTG slikanje zob), kar nam omogoča natančen vpogled v vaše zobno stanje in identifikacijo morebitnih težav ter takojšen pričetek del.

Pri nas stavimo na vrhunsko opremo, strokovnost in prijazen odnos do pacientov. Zavezani smo k zagotavljanju celostne zobozdravstvene oskrbe, zato se obrnite na nas in zaupajte našim strokovnjakom.

Vabljeni, da se naročite na posvet preko spodnjega obrazca.

Pogosta vprašanja

1. Zakaj tolikšna razlika v ceni implantatov – zobnih vsadkov?
Cena je največkrat odvisna od same kvalitete materialov. Na naši kliniki v Ljubljani uporabljamo izključno vsadke priznane švicarske znamke Straumann Neodent, zobne krone iz cirkonija pa so znamke Shofu ali Ivoclar Vivadent, ki sta tudi vodilna proizvajalca fiksne protetike.
2. Kakšna je življenjska doba zobne luske?
Estetske luske imajo dolgo življenjsko dobo, seveda ob predpostavki, da redno in primerno skrbimo za ustno higieno. Življenska doba luske je odvisna tudi od materiala luske. Dolgo življesnjsko dobo imajo luske iz kvalitetnega cirkonija in keramike, nekoliko krajšo pa luske iz kompozita.
3. Kako vem ali je proteza All-on-4 primerna zame?
Presojo vsekakor morate prepustiti zobozdravniku, saj bo le - ta na podlagi vaših navad, ustne higiene, ter CBCT slike čeljusti presodil ali je metoda primerna za vas. Vsak pacient je deležen individualne obravnave. V določenih primerih se zaradi boljše stabilnosti svetuje sistem All-on-6, ki sloni na 6 implantatih.
4. Kakšna je čakalna doba za pregled?
Na naši kliniki ni čakalnih dob, trudimo se vselej ustreči pacientom in vam ponuditi termin, ki vam odgovarja. Prosimo le, da ne prihajate v kliniko nenajavljeni, pač pa, da nas predhodno pokličete, da vam bomo lahko posvetili dovolj časa.
želiM NEOBVEZUJOČ PREGLED
Naročanje