Domov
>
Splošno Zobozdravstvo
>
Diagnostika

diagnostika

V naši kliniki postavitev pravilne diagnoze vašega ustnega zdravja postavljamo na prvo mesto. Številne bolezni in vnetja obzobnih tkiv se namreč razvijajo počasi in ko nas obiščete, je običajno bolezen že tako dobro napredovala, da so posledice velikokrat nepopravljive. Zato je ključnega pomena, da na kontrolnem pregledu dobro preverimo vaše zdravje.

Na pregledu preverimo stanje vaših zob, dlesni, notranjost lic, ustnic, neba, jezika, preverimo dotrajane zalivke, nastajanje zobnega kamna in vnetja dlesni. Karies pregledujemo s pomočjo svetlobe, laserja in posebnimi barvili.

Stanje običajno preverimo s prostim očesom ali z lupo, obenem pa si pomagamo z instrumenti. S sodobnim pristopom omogočamo, da pravočasno odpravimo zobno gnilobo, preprečimo nastanek granulumov in vnetij ter odkrijemo paradontalne bolezni, da lahko ukrepamo in ohranimo vaše zobe vitalne. Z vami se pogovorimo o pravilni negi zob doma in vam svetujemo, kako poskrbeti za dolgoročno in kakovostno oskrbo vašega zobnega ustja.

Prijava na posvet ali pregled

Zaupajte nam vaše podatke v spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vas pokličemo in rezerviramo termin posveta.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form