Domov

ZOBOZDRAVNICA MIRJANA TAVČAR, DR. DENT. MED.

Zobozdravnica Gaja Bužan

Mirjana Tavčar, dr. dent. med., je zobozdravnica z bogatimi izkušnjami in natančnim pristopom do dentalne medicine. 

Večletne izkušnje so ji prinesle najvišji nivo strokovnosti

Diplomo iz Dentalne medicine je pridobila na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Nadaljevala je s podiplomskim študijem, kjer se je specializirala za področja mladinskega zobozdravstva, fiksne in snemne protetike ter estetskega zobozdravstva. Veščine je dodatno izpopolnjevala z uporabo CAD/CAM tehnologije, s čimer je postala znana kot strokovnjakinja na področju digitalne diagnostike.

Preden smo se preselili v sodobno opremljene prostore klinike na Škofijah pri Kopru, je gospa Tavčar delovala v prostorih Osnovne šole Koper. 

Spretno izkoristi prosti čas, da se k pacientom vrne še boljše volje

Zasebno Mirjana Tavčar ceni prosti čas, ki ga rada preživi v naravi. Sprehodi v gozdu in nabiranje gob ji omogočajo sprostitev od vsakdanjega ritma. Obožuje tudi morje, v katerem se rada kopa celo pozimi.

Kot ponosna mati in lastnica treh psov razume, kako pomembni sta v odnosih skrbi in pozornosti, ki ju prenaša na svoje delo. Pacienti jo cenijo zaradi njenega posluha in empatije, kar ustvarja prijetno in zaupanja vredno okolje v ordinaciji. Nemalokrat se pohecamo, da stranke pri njej dobijo še brezplačno psihoterapijo. 

Dr. Tavčar svojim pacientom zagotavlja celovito oskrbo z najnovejšimi tehnikami in napredno tehnologijo. V Primadentu je znana kot zobozdravnica, ki stremi k najvišji kakovosti pri svojem delu, hkrati pa ohranja pristen stik s pacienti in sodelavci. Mlajšim zobozdravnikom z veseljem predaja nasvete iz vrste let prakse, ter jih usmerja pri zahtevnejših primerih. Primadentovi zaposleni na tak način gradimo najboljše okolje za naše stranke. Rade volje bomo sprejeli tudi vaš klic. Dobrodošli.

Prijava na posvet ali pregled

Zaupajte nam vaše podatke v spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vas pokličemo in rezerviramo termin posveta.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form