Želim pregled
Domov
>
Estetsko zobozdravstvo
>
Nevidni zobni aparat - Invisalign

NEVIDNI ZOBNI APARAT - INVISALIGN

INVISALIGN je najbolj razširjen estetski sistem zobnega aparata, ki je snemljiv in izdelan iz prozorne plastične mase. Takih zobnih aparatov je več vrst in proizvaja jih več različnih firm (Orthocaps, Clear Aligner, Accusmile); po angleško se jim reče alignerji. Invisalign je prvi, ki je to tehnologijo razvil in patentiral. Princip je pri vseh enak. Nosimo plastično opornico na zobeh, vsakih nekaj tednov jo zamenjamo za novo, v kateri so zobje rahlo bolj premaknjeni proti želeni poziciji. Pri Invisalignu menjamo opornico vsaka 2 tedna, dokler ne dosežemo končnega rezultata (v povprečju je to med 20-30 opornic).

nevidni zobni aparat

Kdo je primeren kandidat?

Najstniki

Najstniki so kandidati za Invisalign Teen. Če so vestni pri nošenju aparata, skrbijo za ustno higieno in se ravnajo po navodilih zobozdravnika, je to idealen način za poravnavo zob.
Odrasli

Ki želijo poravnati zobe brez nadloge z vzdrževanjem fiksnih opornic ter vsi, ki želijo možnost začasnega odstranjevanja aparata, nemotene prehrane in enostavnega vzdrževanja.
Vsi

Vsi, ki si želijo hitre, enostavne in profesionalne poravnave zob. Vsi, ki s svojim izgledom zob niso zadovoljni in jim prenova videza pomeni velik vpliv na njihovo samopodobo.

Invisalign je primeren za odrasle osebe ter najstnike, starejše od 13 let, kajti deluje samo, ko so že izrasli stalni kočniki. Terapija Invisalign najbolje deluje pri lažjih in zmernih nepravilnostih zobnega loka. Pri večjih nepravilnostih obstaja možnost, da bi poleg Invisalign opornic potrebovali še kakšno dodatno (pomožno) terapijo (brackete, ki se jih pritrdi le na določen zob, ali pa gumbe in elastike ali kakšno drugo preprosto terapijo, ki jo lahko izvajamo skupaj z Invisalignom).

nevidni zobni aparat

Potek izdelave in nošenje opornice

invisalign
invisalign

INFORMATIVNA CENA

Nevidni zobni aparat Invisalign: od 2900 €
PREVERI TUDI:

PRIJAVA NA POSVET

Zaupajte nam vaše podatke v spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vas pokličemo in rezerviramo termin posveta.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form