Domov

Privat Zobozdravniki Maribor

Naslov:
Gospejna ulica 11, 2000 Maribor, Slovenia
Telefon:
+386 41 646 363
Email:
info@primadent.si
Odpiralni čas:
PON: 13:00 - 17:00
TOR: 08:00 - 12:00
ČET: 14:00 - 18:00
PET: 08:00 - 12:30

Zobozdravnik Rene Male dr. dent. med. opravlja vse zobozdravstvene storitve od preventive, konzervativnega zobozdravljenja (zdravljenje kariesa in korenin, zdravljenje parodontalnih bolezni) do sodobne protetike (fiksna in snemna protetika) in zobne estetike (beljenje zob, zobneluske, zobni nakit). Deluje v okviru  Zdravstvenega in zobozdravstvenega zavoda dr. Male.

Po opravljeni diplomi na Medicinski fakulteti v Ljubljani l.2001, se je v tujini dodatno izobraževal o zobni keramiki in CAD-CAM sistemih. Procesi CAD/CAM se nanašajo na vse veje zobozdravstva, vključno s po meri izdelanimi medicinskimi napravami. Take naprave vključujejo tiste, ki so izdelane za uporabo v restavracijskem zobozdravstvu, protetičnem zobozdravstvu, za zobne vsadke in v ortodontiji, od katerih so vsi prepoznali nove ali izboljšane terapevtske rešitve, ki izhajajo iz uporabe tehnologije CAD/CAM. Sistemi CAD/CAM ponujajo alternativo pri obdelavi posrednih restavracijskih zobnih del in fiksnih zobnih protez. Uporaba digitalnih odtisov odpravlja številne klinične in laboratorijske korake, kar vodi do hitre in učinkovite dostave končne, po meri izdelane, medicinske naprave.

Priljubljeni zobozdravnik, ki nadaljuje družinsko tradicijo, jel. 2019 prejel naziv »Moj zobozdravnik 2019«.

Vabljeni, da se naročite na posvet preko spodnjega obrazca.Veselimo se vašega obiska!

Pogosta vprašanja

1. Je prvi posvet plačljiv?
Prvi posvet je plačljiv, saj vam ob prvem pregledu izdelamo načrt terapije in ponudbo za potek zdravljenja. Prvi posvet traja cca pol ure, po potrebi tudi dlje.
2. Ali v vaši kliniki izvajate rentgensko slikanje zob?
Na naši lokaciji v Maribou izvajamo sodobno 3-D slikanje zob. Uporabljamo sistem Cerec, ki vključujejo 3-D slikanje in CAD/CAM sistem.
3. Kolikšen čas je potreben za vstavitev implantata in izdelavo keramičnih kron? Oziroma koliko časa je potrebnega za celotno delo?
Pri vstavitvi implantatov je ključen proces osteointegracija, ki poteka cca 3 mesece. Tega časa ni mogoče skrajšati. Zato celoten postopek traja v povprečju 4 mesece.
4. Izdelujete tudi inlay in onlay plombe?
Inlaj in onlaj sta alternativi plombiranju zob, ko manjka večji del zoba. Za njuno izdelavo se uporablja keramika in porcelan. Postopek izdelave je dolgotrajnejši, je pa taka rešitev bolj obstojna in trpežna.
želiM NEOBVEZUJOČ PREGLED