Domov

PRIVAT ZOBOZDRAVNIKI Škofije pri Kopru

Naslov:
KOPER, Spodnje Škofije 147, 6281 Škofije
Telefon:
+386 51 371 681
Email:
info@primadent.si
Odpiralni čas:
PON - PET: 08:00 - 20:00
SOB: 09:30 - 14:00

Zobozdravstvena klinika Primadent v svojih novih sodobnih prostorih na Škofijah pri Kopru obratuje vse od decembra 2020.

Pred tem je dr. Mirjana Tavčar svojo dejavnost opravljala v prostorih OŠ Koper.

Nova sodobno opremljena klinika poleg treh ambulant premore lasten vrhunski zobotehnični laboratorij in najsodobnejšo diagnostiko CAD/CAM.

Med prvimi smo v Sloveniji v zobozdravstvo uvedli digitalizacijo in digitalne diagnostične postopke. Uporabljamo najnovejše tehnike in najboljše materiale. Izkušena ekipa zobozdravnikov z oralnim kirurgom poskrbi za kvalitetno opravljeno delo. Naša ekipa se stalno izpopolnjuje in nadgrajuje svoje znanje saj želimo biti v trendu z vsemi novostmi.

Pomemben nam je tako funkcionalni kot lepotni vidik opravljene storitve zato stremimo k skrbno načrtovanemu procesu zdravljenja. Le tako lahko dosežemo vrhunski rezultat, ki je v zadovoljstvo tako nam kot stranki.

Vabimo vas, da se naročite na posvet in spoznate naše vrhunske strokovnjake.

Privat zobozdravniki, ki delujejo na izbrani lokaciji:

  • Mirjana Tavčar, dr. dent. med.
  • Gaja Bužan, dr. dent. med.
  • Lea Žgur, dr. dent. med.
  • Gašper Fortuna, dr. dent. med., spec. oralne in maksilofacialne kirurgije
  • Polona Rosulnik, dr. dent. med.

Pogosta vprašanja

1. Lahko pri vas opravim zobni rentgen?
Seveda, v kliniki Primadent na Škofijah opravljamo več storitev slikanja zob: panoramsko slikanje zob (ortopan), intraoralno slikanje posameznih zob, CBCT (3-D slikanje čeljusti). Slikanje zob lahko opravite brez pregleda pri zobozdravniku, povsem individualno, brez predhodnega naročanja. Sicer je zaželjeno, da nas pred prihodom na rtg slikanje obvestite.
2. Kolikšna je čakalna doba za prvi posvet?
Čakalne dobi praktično ni, paciente sprejmemo po predhodni najavi, da se jim lahko primerno posvetimo. Za nujne primere (bolečina, absces, hudo vnetje) skušamo zagotoviti termin še isti dan.
3. Katere zobne vsadke uporabljate?
Uporabljamo zobne vsadke priznane švicarske znamke Straumann Neodent. Z zobnimi vsadki (implantati) lahko nadomestimo le en manjkajoči zob, več manjkajočih zob, ali rešimo problem brezzobe čeljusti.
4. Kolikšna je življenjska doba zobnega vsadka?
V naši kliniki nudimo doživljenjsko garancijo na zobne vsadke. Pogoj pa je pravilno vzdrževanje zob in ustne votline ter redne kontrole.
5. Je vstavitev zobnega vsadka (implantata) vedno uspešna?
Na naši kliniki se lahko pohvalimo kar z 98% uspešnostjo vstavitve vsadkov. Vstavitev opravi specialist oralni kirurg po predhodnen natančnem pregledu in planiranju posega s strani zobozdravnika. Ločimo zgodnje in kasnejše izgube zobnih vsadkov. Za zgodnjo izgubo je največkrat vzrok vnetje in odmrtje oziroma razpad kosti ob vsadku. Za kasnejšo izgubo implantata pa pomanjkanje (izguba) kosti.
želiM NEOBVEZUJOČ PREGLED
Naročanje